Microsoft ще прекрати поддръжката на своя браузър на 15 юни 2022

...
Microsoft ще прекрати поддръжката на своя браузър на 15 юни 2022
Коментари Харесай

Microsoft прекратява поддръжката на Internet Explorer

Microsoft ще приключи поддръжката на своя браузър на 15 юни 2022 година Това се оповестява на уеб страницата на компанията.
" С прехода на функционалностите на браузъра към Microsoft Edge Internet Explorer 11 се отдръпва и поддръжката ще завърши на 15 юни 2022 година “, се споделя в известието. Тази мярка няма да засегне някои версии на Windows, по-специално Windows 10 LTSC. 
 Microsoft Edge е формалният правоприемник на Internet Explorer Microsoft Edge е формалният правоприемник на Internet Explorer
Microsoft публично разгласи името на своя нов браузър, който ще замести недолюбвания от потребителите Internet Explorer. Браузърът носи и...
Internet Explorer се появява през 1995 година и се трансформира в един от главните знаци и разпознаваеми знаци на операционната система на Microsoft. Дълго време той цари над платформата, само че продължава да съществува даже след появяването на съперници - браузърите Firefox, Chrome и Opera. Разработването на нови версии на Internet Explorer стопира през 2015 година и Microsoft Edge се трансформира в главен браузър за нови издания на Windows, само че поддръжката за Internet Explorer продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР